• Cerca dins l'àlbum
 • Què és l'àlbum?
 • Què és l’àlbum?

  L’Àlbum de Vallcarca és una nova eina per contribuir a la memòria col·lectiva del barri en forma de web col·laboratiu que recull les aportacions del veïnat (fotografies antigues o més actuals i informacions detallades dels diferents punts).

  L’Àlbum deVallcarca és una nova eina que des de l’Observatori posem a la vostra disposició per contribuir a la memòria col·lectiva del barri. Es tracta d’un web col·laboratiu que recull les aportacions del veïnat ja sigui en forma de fotografies antigues o més actuals i informacions detallades d’edificis, espais, carrers o elements de referència localitzats en un sol mapa. Tot plegat es pot consultar de forma dinàmica passejant el ratolí per la pàgina on es poden fer consultes concretes a través d’un buscador o anar saltant de punt a punt a través de la reproducció automàtica del propi àlbum.

  Col·labora amb l’àlbum

  Podeu col·laborar escanejant les vostres fotografies i enviant-nos un correu a arxiuvallcarca@gmail.com. En els propers mesos anunciarem espais i dates on recollir en mà les vostres aportacions.

  Aquest és un web col·laboratiu, que anem nodrint amb diferents dades i les vostres fotografies escanejades seguint els camps bàsics corresponents a carrer, any o temàtica del document que aporteu. Esperem les vostres aportacions per fer crèixer l’àlbum que ens podeu fer arribar al mail arxiuvallcarca@gmail.com o presencialment als diferents punts on serem al llarg dels propers mesos i que anunciarem o puntualment.

  Observatori de Vallcarca

  L’Observatori de Vallcarca és una entitat assembleària que des de 2012 es dedica a l’arxiu i la divulgació de materials escrits i audiovisuals relacionats amb el nostre barri, com han fet altres entitats.

  L’Observatori de Vallcarca és una entitat del barri que des de 2012 es dedica a l’arxiu i la divulgació de materials relacionats amb el nostre petit-gran barri. Al web observatorivallcarca.cat hi trobareu els nostres arxius escrits i audiovisuals i part del material generat per algunes de les exposicions que hem realitzat dins i fora del barri aquests darrers anys. Amb la nostra tasca complementem i reconeixem la tasca d’altres entitats com el Grup d’Estudis Coll-Vallcarca amb qui compartim moltes inquietuds.

 • Carrer Farigola 19
  2014
  La plaça Farigola reconquerida pel veïnat que en un primer moment (2006) va acollir un hort que aprofitava l'aigua dels pous existents fins que van ser tapiats. Actualment manté diverses espècies d'arbres (til·ler, palmera, figuera) i mobiliari autoconstuït com bancs i una taula allargada de fusta. És escenari d'actes i trobades veïnals a l'espera de la urbanització de l'equipament de Can Carol.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 • Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Carrer Farigola 19
  2014
  La plaça Farigola reconquerida pel veïnat que en un primer moment (2006) va acollir un hort que aprofitava l'aigua dels pous existents fins que van ser tapiats. Actualment manté diverses espècies d'arbres (til·ler, palmera, figuera) i mobiliari autoconstuït com bancs i una taula allargada de fusta. És escenari d'actes i trobades veïnals a l'espera de la urbanització de l'equipament de Can Carol.